Ο Οβελίξ και ο Ιντεφίξ του φασισμού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 17:40 Ο Οβελίξ και ο Ιντεφίξ του φασισμού

Γράφει ο Δημήτρης Κακαβάς...

Η Ελληνική Πολιτεία χρειάστηκε 5,5 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρώσει μια ποινική δίκη με κατηγορούμενους, μια φασιστική οργάνωση και έναν αριθμό στελεχών της! Έναν μικρό αριθμό στελεχών της, αν αναλογιστεί κανείς τους 400 χιλ. συμπατριώτες μας που ψήφισαν την Χ.Α. στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 & 2015! Καμιά δεκαριά από τους γραφικούς αυτούς τύπους, μπορεί, και να πάνε φυλακή και η υπόθεση θα θεωρηθεί λήξασα.

Πόσοι όμως απ’ όλους όσοι σήμερα χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν και σηκώνουν σφιγμένες γροθιές, έχουν αναλογισθεί πως έφτασε η Χ.Α. να αποτελεί πολιτειακό παράγοντα και μέρος του Νομοθετικού Σώματος της Ελλάδας;

Γιατί η ευθύνη της ανάδειξης αυτού του συρφετού βαρύνει ΟΛΟΥΣ μας. Γιατί όλοι ξέραμε τι ήταν η Χ. Α. και οι Χρυσαυγίτες. Ένας ψυχωσικός «Αρχηγός» και γύρω του μαζεμένα όλα τ’ «αδέσποτα» της ζωής. Άνθρωποι κενοί και θορυβώδεις σαν ντενεκέδες, εντυπωσιακά απαίδευτοι, ανεπαρκείς ακόμα και για να διαχειριστούν την καθημερινότητα. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους φορτωμένοι με «πρωτεϊνούχα μπράτσα» και κλασική συμπεριφορά πορτιέρη νυχτερινών κέντρων.

Πολιτικοί … Οβελίξ δηλαδή! Αυτοί οι πολιτικοί Οβελίξ με όχημα την απόγνωση και τον πανικό του νεοέλληνα, μπήκαν στην Βουλή, τσέπωσαν επιχορηγήσεις και καμώνονταν ότι ήταν κι αυτοί … ηγέτες! Καμία ιδεολογική πρόταση. Κανένα πολιτικό μανιφέστο. Προφανέστατη η αδυναμία διαλεκτικής ή ρητορικής. Μόνο καυγάς, κουτσαβακισμοί, απειλές, άκρατη βία και τσαμπουκαλίκι.

 Όπως είπε κι συγχωρεμένος ο Τζιμάκος ο Πανούσης: « Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία»!

Αυτή η άγρια προκλητική και εγκληματική νοοτροπία που συναντάμε, δυστυχώς, όλο και συχνότερα στις μέρες μας. Η εμμονή αρκετών «φορέων» αυτής της νοοτροπίας να επικρατήσει η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ! Τα δικά τους ΘΕΛΩ. Και, μην γελιόμαστε, δεν είναι μόνο η Χ.Α. Δυστυχώς υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω, με ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ίδια και χειρότερη από αυτή των ΟΒΕΛΙΞ της Χ.Α. Περιθωριακοί πουθενάδες, τυχάρπαστοι & τυχοδιώκτες, ουσιοεξαρτημένοι «επαναστάτες» που φαντασιώνονται μια γενικευμένη επίθεση στην Αστική Δημοκρατία για εφαρμογή ενός ακαθόριστου, ομιχλώδους, αναρχικού μοντέλου κοινωνίας(;).

Ακραίοι φασίστες όλοι τους, με τα ίδια χρώματα στα λάβαρά τους και τις ίδιες αποκρουστικές αντιλήψεις για όσους αντιστέκονται στις βίαιες πρακτικές και μεθόδους τους. Υπέρμαχοι του «ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ», λάτρεις των ληστρικών επιθέσεων, ανελέητοι δολοφόνοι του οποιουδήποτε ανθρώπου θεωρήσουν ότι στέκεται εμπόδιο στον ΑΓΩΝΑ τους! Mein Kampf κι αυτοί!

Διακονούν ελεύθερα και απρόσκοπτα την φασιστική τους νοοτροπία, μη παραλείποντας βέβαια να δηλώσουν ότι η εγκληματική τους δράση γίνεται για … καλό σκοπό. Ενάντια στον Φασισμό που ΚΑΙΕΙ, ΔΕΡΝΕΙ & ΣΚΟΤΩΝΕΙ οποιονδήποτε θεωρήσει μη αρεστό, αγωνίζονται με αυταπάρνηση οι ίδιοι ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ, ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ & ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ όποιον θεωρήσουν ότι είναι φασίστας!

Αυτή η ράτσα φασιστών έχει εξωτερικά χαρακτηριστικά διαφορετικά από τους άλλους. Δεν έχουν μπράτσα, δεν θυμίζουν σε τίποτα τσαμπουκάδες και δεν ντύνονται «συμβατικά». Παρ’ όλα αυτά όμως, όπως κάθε σωστός φασίστας, διατηρούν κρησφύγετα με όπλα, πυρομαχικά και άλλο πολεμικό υλικό. Μιλούν με πομπώδεις εκφράσεις, δυσνόητα τσιτάτα και διακρίνονται για την εφευρετικότητα τους σε άγνωστες και παραποιημένες λέξεις ώστε να δίνουν την εντύπωση του «πολυδιαβασμένου»! Συγκριτικά με τους άλλους, τους Οβελίξ, αυτοί εδώ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν Ιντεφίξ.

Επικουρικά ή και συμπληρωματικά (κατά περίπτωση) σε αυτό τον φασιστικό συρφετό, δρουν και διάφοροι «δικαιωματιστές», εγχώριοι και αλλογενείς. Αυτοί ειδικεύονται στο να παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου, μέτρων ασφαλείας εγκαταστάσεων και μέσων  και προστασίας των Εθνικών συνόρων, εισπράττοντας εκατομμύρια ευρώ, σηκώνοντας την «εύκολη» σημαία του ανθρωπισμού.

Κι από χθες ζούμε κι άλλες μεγάλες στιγμές. Εξέγερση των γύφτων σε όλη την Χώρα με αφορμή τον θάνατο ομόφυλου τους κατά την διάρκεια ληστείας. Έκλεισαν δρόμους, πυρπόλησαν αυτοκίνητα, προπηλάκισαν πολίτες και οι «εκπρόσωποι» τους προβάλλουν τα, στα όρια του φασισμού, αιτήματα τους:

  • Δεν είναι δυνατόν να πυροβολείτε κάποιον που σας ληστεύει.
  • «Τώρα θα σπάσουμε όλα τα μαγαζιά. Θα κάνουμε πολλές ληστείες».
  • Αν θέλετε να μην κλέβουμε, διορίστε μας στο Δημόσιο.

Βέβαια οι γύφτοι δεν είναι φασίστες. Δεν ξέρουν καν τι είναι φασισμός. Απλά κάποιοι πονηράκηδες, εκμεταλλευόμενοι το πολιτισμικό σκοτάδι της φυλής τους, άναψαν το φυτίλι και περιμένουν τ’ αποτελέσματα! Χωρίς να σκέφτονται τις ζωές που διακυβεύονται….

Όπως και να ‘χει, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, να σοβαρευτούμε. Και ως κοινωνία και ως Πολιτεία. Να τελειώσουμε με όλων των ειδών τους φασίστες και τις φασιστικές εκδοχές τους και επιτέλους να σοβαρευτούμε και να πάμε μπροστά. 

 

Δημήτριος Χ. Κακαβάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση