Χούλιγκαν και οπαδική Βία! (του Γιώργου Καρανάσιου)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:14 Χούλιγκαν και οπαδική Βία! (του Γιώργου Καρανάσιου)

Γράφει ο Γιώργος Καρανάσιος...

   Διαβάζουμε στον ημερήσιο τύπο:

  "Σε αδιανόητες ατραπούς οδηγεί η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

   Συγκεκριμένοι οπαδικοί στρατοί έχουν σχέσεις με τη νύχτα και εκβιασμούς. Μαφία δηλαδή και χούλιγκαν έσονται εις σάρκαν μία. 

   Καταστάσεις που είχαν καταγγελθεί από καταστηματάρχες και από ποικίλο υλικό, που έχει η Αστυνομία. Και έπρεπε να γίνει το θλιβερό περιστατικό στου Ρέντη, για να βρεθεί και πάλι στην επιφάνεια".

   Χθες, εκ των υστέρων, στο Υπ. Συμβούλιο συζητήθηκαν αυτά  και κατέληξαν σε επτά  μέτρα για την οπαδική Βία, όπως γράφτηκε. 

   Μία από τα ίδια, όπως κάθε φορά.

   Το θέμα της Βίας γενικά είναι πολύπλευρο.

   Για την εγκληματική Βία στα γήπεδα και όχι μόνο, μία είναι η λύση σε πρώτο επίπεδο :

   Προσωπικός αριθμός και ψηφιακό χρήμα για όλα  τα αγαθά από το πρώτο Ευρώ!

   Προσωπικός αριθμός και έλεγχος μέσω σάρωσης στις εισόδους των γηπέδων, φυσικά με ενεργοποίηση των καμερών εντός γηπέδου.

   Τα εισιτήρια θα καταχωρούνται στον προσωπικό αριθμό και με το ψηφιακό χρήμα δε θα υπάρχει μαύρη αγορά, καθώς θα μπορεί να ελεγχθεί η πορεία του χρήματος στις ομάδες από εισιτήρια και όλων των αγαθών της κοινωνίας μας από την πρώτη στιγμή.

   Έτσι δεν θα ξεφεύγουν οι πονηροί, παράνομοι, τυχοδιώκτες, λαμόγια, κ.λ.

  Αυτό θα μειώσει την τεράστια  φοροδιαφυγή (δις), τα χαμένα έσοδα, το εμπόριο ναρκωτικών και γενικά κάθε παράνομη και μη δραστηριότητα!

   Ο λαός αυτή η "μάζα", αν πίεζε σ' αυτή την κατεύθυνση μαζί και για το νοικοκύρεμα του κράτους και όχι για ρουσφέτι, κ.λ. θα είμασταν άλλη χώρα.

    Δυστυχώς, αυτή  η εικόνα μας δείχνει την  κατάντια μας.

   Οι Έλληνες χούλιγκαν εκτός από στράτευμα, δουλεύουν και για τη Μαφία, όπως ανακοίνωσε παλιότερα η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική, που έκαναν ρεκόρ υποκλοπών με τον περιβόητο τότε υπερκοριό, το 2009-2012. 

    Πάλι εξαγγελίες μέτρων, αλλά η οπαδική Βία δεν εξαλείφθηκε, εντάθηκε. 

  Τώρα ζούμε στην κορύφωση των φαινομένων βίας,  στην εποχή της Ολιγαρχίας, Σαπιοκρατίας και Μιντιοκρατίας και δεν γίνεται τίποτα ν’ αλλάξει, το αντίθετο μάλιστα, γιγαντώνεται η Βία, ακόμη και στα Σχολεία, δείχνοντας το βάθος της σήψης της κοινωνίας μας και των θεσμών!

   Όλοι οι συλληφθέντες για οπαδική - εγκληματική ΒΙΑ, όπως αποδείχθηκε στα δικαστήρια ήταν μέλη συμμοριών, εμπόρων ναρκωτικών, σε «προστασίες» καταστημάτων, σε «συμβόλαια θανάτου, κ.λ. και όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, πριν συλληφθούν, καίνε τα ρούχα τους για απόκρυψη στοιχείων. 

  Αυτό παραπέμπει ευθέως σε καθοδηγητές, που είναι ενταγμένοι σε αναβαθμισμένες εγκληματικές πρακτικές και σε ηθικούς αυτουργούς, που ενισχύουν αυτούς τους οπαδικούς στρατούς, που είναι δημιούργημά τους!

Καρανάσιος Γεώργιος – gkaranasios24@gmail.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση