Σενάριο ότι πάει για τις 23 Μαΐου η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 14:10 Σενάριο ότι πάει για τις 23 Μαΐου η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα

Η αρχική απόφαση αναφέρει ότι η επανέναρξη θα γίνει στις 09/05.

Η Bundesliga είναι ένα από τα πρωταθλήματα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα και πάλι. Αρχικά η ημερομηνία επανέναρξης είχε οριστεί στις 9 Μαΐου, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Der Spiegel, φαίνεται πως θα υπάρξει παράταση, καθώς νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 23 Μαΐου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα γνωστοποιήθηκαν οι πέντε μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν, ώστε να πραγματοποιηθεί η επανέναρξη τόσο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας όσο και της δεύτερης, χωρίς να κινδυνεύσει κανένας ποδοσφαιριστής.

Η γερμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε σήμερα το πρωτόκολλο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας μια απάντηση σε ένα μεγάλο δίλημμα: «Τι θα συμβεί αν ένας παίκτης είναι θετικός στον κορωνοϊό;».

«Εάν διαγνωσθεί παίκτης θετικός, θα τεθεί σε καραντίνα και συνεχίζεται η δράση με τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για όλους. Το όνομά δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, η απομόνωση θα είναι άμεση, ενώ ειδική ομάδα θα αναλάβει να ηρεμήσει την οικογένειά του και τα συγγενικά του πρόσωπα», αναφέρει η σχετική αναφορά.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση