ΑΕΚ: Ανατροπή με Βράνιες και κίνδυνος να… ξεμείνει από αμυντικούς η Ένωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 13:21 ΑΕΚ: Ανατροπή με Βράνιες και κίνδυνος να… ξεμείνει από αμυντικούς η Ένωση

Παρά τις ελπίδες που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως τελικά η Άντερλεχτ δεν θα επιτρέψει στον Όγκνιεν Βράνιες να ολοκληρώσει τα Play Off με την ΑΕΚ και δεδομένης της συμφωνίας που δεν έχει ακόμα επιτευχθεί με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, οι στόπερ της ομάδας λιγοστεύουν δραματικά.

Την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στο Βέλγιο την 1η Ιουλίου, θα ζητήσει η Άντερλεχτ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βελγικά Μέσα, αφού οι “μωβ” θέλουν τελικά τον επαναπατρισμό όλων των δανεικών παικτών που έχουν παραχωρήσει.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον παίκτη επιχειρώντας νέα επικοινωνία με τους Βέλγους, αλλά βάση των οδηγιών της FIFA η Ένωση δεν μπορεί να κάνει πολλά, καθώς δίνεται προτεραιότητα στην ομάδα που ανήκει ο παίκτης.

Δεδομένων των συνθηκών με τον Βράνιες λοιπόν -που ο δανεισμός του λήγει στις 30 Ιουνίου- η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους στόπερ, αφού δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία ανανέωσης ούτε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου επίσης,

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση