Superleague: Ο Απόλλων Σμύρνης αιτήθηκε να μη γίνει το μπαράζ με την Ξάνθη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 15:09 Superleague: Ο Απόλλων Σμύρνης αιτήθηκε να μη γίνει το μπαράζ με την Ξάνθη!

Αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε να μην οριστεί ο αγώνας μπαράζ με την Ξάνθη για την άνοδο στη Superleague έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, τονίζοντας πως οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Στον… αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή των διπλών αγώνων μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Ακρίτες τερμάτισαν 13οι, ενώ η “Ελαφρά Ταξιαρχία” ήρθε 2η στη Superleague 2 και διεκδικεί άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οι αναμετρήσεις είναι πολύ πιθανό να μη διεξαχθούν καθώς και οι δύο ομάδες διαφωνούν με τον ορισμό τους, παρά το σχετικό αίτημα της Λίγκας στην ΕΠΟ για το αντίθετο.

Η Ξάνθη αφενός θεωρεί παράβαση του καταστατικού να οριστούν οι αγώνες, καθώς δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, ενώ ο Απόλλωνας από την πλευρά του κατέθεσε αίτημα μη διεξαγωγής των αναμετρήσεων, τονίζοντας πως οι ημερομηνίες που θα μπορούσαν αυτές να τελεστούν έχουν πλέον παρέλθει και ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μία κατάσταση που ουσιαστικά δεν υπάρχει ξεκάθαρο ρόστερ, λόγω και της μετεγγραφικής περιόδου που έχει ξεκινήσει.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση