Βραδιά ντροπής: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 2-8

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 02:38 Βραδιά ντροπής: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 2-8

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε σε τεράστια βραδιά, έκανε.. πλάκα στην Μπαρτσελόνα του Μέσι και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League, επικρατώντας με το απίστευτο 8-2.

Καμία ισπανική ομάδα στους “4” της … λαμπερής διοργάνωσης, ενώ θα έχουμε δυο από τη Γερμανία.

Της… άλλαξε τα φώτα., Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έφτασε στο ηχηρό 8-2 και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League. Από δύο γκολ Μίλερ και Κουτίνιο.

Δείτε το βίντεο:

Μπαρτσελόνα: “Απελπισμένοι” Μέσι και Σετιέν – “Πιάσαμε πάτο” παραδέχθηκε ο Πικέ (video)

Η Μπαρτσελόνα ήταν ένα… ποδοσφαιρικό χάλι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και γνώρισε την βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή της ιστορία (8-2). Σκυμμένο κεφάλι ο Λιονέλ Μέσι και… χαμένο βλέμμα από Κίκε Σετιέν. “Αν πρέπει να έρθει νέο… αίμα στην ομάδα, και να αλλάξουμε αυτή τη δυναμική, τότε είμαι ο πρώτος που έχω την πρόθεση να φύγω” τόνισε ο Πικέ μετά τη λήξη.

Αποτέλεσμα που στα… μάτια των ποδοσφαιρόφιλων θυμίζει το 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας, στο Μουντιάλ του 2014. Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε ένα ποδοσφαιρικό αριστούργημα “ποδοπατώντας” την Μπαρτσελόνα με το απίστευτο 8-2.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν… εξαφανισμένος, οι Καταλανοί σε τραγική βραδιά -δεχόμενοι μάλιστα τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο- και το αποτέλεσμα αυτό σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής για την ομάδα του Κίκε Σετιέν, που μόνο με θαύμα θα βρεθεί και τη νέα χρονιά στον πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε να μην πιστεύει όσα διαδραματίστηκαν μπροστά του, μετά το σφύριγμα της λήξης, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι είχε σκύψει το κεφάλι και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις συμβεί.

“Πιάσαμε πάτο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζεράρ Πικέ, που τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορεί να πάει χειρότερα και πως χρειάζεται σημαντικές αλλαγές.

«Κάναμε ένα άθλιο παιχνίδι, μια κάκιστη εμφάνιση. Ντροπή, αυτή είναι η λέξη. Δεν μπορούμε να είμαστε έτσι ανταγωνιστικοί. Είναι πάρα πολύ σκληρό. Ελπίζω να μας χρησιμεύσει σε κάτι αυτό που ζήσαμε σήμερα. Πρέπει να σκεφτούμε. Ο σύλλογος χρειάζεται αλλαγές, δεν μιλάω για τον προπονητή ή παίκτες, δεν θέλω να δείξω με το δάχτυλο κάποιον. Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αν πρέπει να έρθει νέο αίμα στην ομάδα, και να αλλάξουμε αυτή τη δυναμική, τότε είμαι ο πρώτος που έχω την πρόθεση να φύγω», ήταν κάποια από τα λόγια του αμυντικού των “μπλαουγκράνα”.

Δείτε βίντεο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση