ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες - «Στηρίζουμε Γκαρσία, όποιος δεν μπορεί ας φύγει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 17:04 ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες - «Στηρίζουμε Γκαρσία, όποιος δεν μπορεί ας φύγει» (φωτο intime)

Τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη νέα «γκέλα» χθες (7/1) με τον Ατρόμητο, στέλνοντας μήνυμα πως «όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει ας φύγει».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη σήμερα (8/1) με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με αφορμή την ήττα από τον Ατρόμητο που άφησε πολύ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας τον «δικέφαλο του Βορρά». 

Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Σαββίδης προς όλους είναι πως ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζεται από όλους στο σύλλογο, ο οποίος διατηρεί υψηλούς στόχους και κάλεσε τους παίκτες να πράξουν ανάλογα, αλλιώς αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φύγουν, αφού αν το ζητήσουν θα αποδεσμευτούν την επόμενη κιόλας ημέρα!

Οι παίκτες με τη σειρά τους έδειξαν να κατανοούν την κατάσταση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα και την κακή εικόνα το τελευταίο διάστημα.

 Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση