Superleague: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και «μάχη» ουραγών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 11:02 Superleague: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και «μάχη» ουραγών

Αγωνιστική που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις και αλλαγές τόσο στις υψηλές, όσο και στις χαμηλές θέσεις, είναι η 21η της Superleague. Το «μενού» του Σαββάτου» περιλαμβάνει δυο «δυνατές» αναμετρήσεις.

Με δυο σημαντικούς αγώνες ξεκινά η δράση της 21ης αγωνιστικής της Superleague. Η «αυλαία» ανεβαίνει με… ντέρμπι ουραγών.

Η προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Λαμία, υποδέχεται την ουραγό, ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεφύγει 5 βαθμούς από τους «βυσσινί» και τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγώνων στη Superleague, δείχνοντας «ανανεωμένοι» με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο τους (ο πρώην τεχνικός της ομάδας της Λάρισας).

Να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες παίζουν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, χωρίς να έχουν δώσει αυτό του πρώτου (είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού).

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στο Περιστέρι με το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Οι Περιστεριώτες έχουν δει τις ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη εξάδα να περιορίζονται δραματικά, αλλά θέλουν να «πατήσουν» και πάλι στα πόδια τους –μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο- έχοντας πλέον τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο.

Ο Ατρόμητος πρέπει να γίνει όμως η πρώτη ομάδα που σκοράρει κόντρα στο «τριφύλλι» μέσα στο 2021. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σημαντική σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και θέλει να φύγει με το «διπλό» από το Περιστέρι και να περιμένει στη συνέχεια τις βαθμολογικές απώλειες που θα υπάρξουν από το αυριανό ΑΕΚ – Άρης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε το Νοέμβριο στο «Σπύρος Λούης», στο ματς του πρώτου γύρου. Τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουν νικητή και ο χαμένος δεν σκοράρει. Τέσσερις νίκες έχει το «τριφύλλι» και δυο οι «κυανόλευκοι».

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Superleague:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

17:15 «Αθανάσιος Διάκος», ΠΑΣ Λαμία 1964 – ΑΕΛ (NS1)

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (NS2)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (NS1)

17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (NS3)

17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΟΦΗ (NS2)

19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Άρης (NS1)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)

Η βαθμολογία

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση