ΠΑΟΚ: Δύσκολα τα πράγματα για Πασχαλάκη μετά το επεισόδιο με οπαδούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 15:30 ΠΑΟΚ: Δύσκολα τα πράγματα για Πασχαλάκη μετά το επεισόδιο με οπαδούς

Φημολογία ακόμη και για τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σημαντικό θέμα έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μετά το χθεσινοβραδινό (07/03) επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ομάδας του, έπειτα από το δεύτερο γκολ του Άρη στο 2-2 της Τούμπας. Όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πέσει σε δυσμένεια.

Είναι χαρακτηριστικό πώς στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται φημολογία ακόμα και για αποδέσμευση του 31χρονου γκολκίπερ από την ομάδα (παρόλο που έχει συμβόλαιο ως το 2022). Με πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με κάποια «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, να κάνει λόγο πως αυτό ίσως συμβεί το καλοκαίρι.

Προς το παρόν, πάντως, από τις τάξεις του «δικεφάλου» του Βορρά δεν προκύπτει κάτι, ωστόσο δεν αμφισβητείται ότι το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά για τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση ανάμεσα στον Πασχαλάκη και οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα των «κίτρινων», οι υποστηρικτές των «ασπρόμαυρων» -όσοι έχουν δικαίωμα εισόδου- που ήταν στις εξέδρες, άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες, ενώ φαίνεται να πετάχτηκε και αντικείμενο προς την πλευρά που κάθονταν οι αναπληρωματικοί.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση