Παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δεν υπάρχει πλάνο στην επίθεση, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 10:35 Παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δεν υπάρχει πλάνο στην επίθεση, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά» (φωτο intime)

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλό μετά τις σερί ήττες και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πήγε τελικά στην προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί τη Δευτέρα (8/3) κι έτσι ανέλαβαν δράση οι Ντρεοσί και Μπόλονι, προκειμένου να μιλήσουν με τους παίκτες και να καταλάβουν τι πάει στραβά.

Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό επιχείρησαν να προσεγγίσουν τους ποδοσφαιριστές και να βρουν ξανά τους κώδικες επικοινωνίας που έχουν χαθεί. Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα “Sportday”, οι παίκτες μοιράστηκαν σε ομάδα των πέντε και των επτά ατόμων.

Αρχικά, ο Ντρεοσί ζήτησε τη γνώμη όλων, λέγοντας τους: “Πείτε μου τι νομίζετε ότι φταίει και δείχνουμε αυτή την εικόνα;”. Σύμφωνα με την εφημερίδα, απάντησαν λίγοι, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι “η ομάδα δεν έχει πλάνο στην επίθεση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά. Υπάρχει θέμα με τη συνολικότερη φιλοσοφία”. 

Από την πλευρά του, ο ΄Γάλλος τους είπε: “Έχουμε καλή ομάδα, είστε όλοι παίκτες αξίας και πρέπει να δείξετε και στο γήπεδο ότι μπορείτε περισσότερα πράγματα. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση