Κύπελλο Ελλάδας: Οι πρώτες μάχες ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 10:16 Κύπελλο Ελλάδας: Οι πρώτες μάχες ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (φωτο intime)

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα σήμερα (7/4) στο Κύπελλο Ελλάδας και στις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 18:00 στους “Ζωσιμάδες”, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Κρίζμαν και Σιόντη και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική τους πορεία στο Κύπελλο, όπου στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν με δύο νίκες τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του double. Εκτός πλάνων του Μαρτίνς έχει τεθεί ο τραυματίας Βαλμπουενά, εν αντιθέσει με τον Ρέαμπτσιουκ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:00, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων», δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα, στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Τσιγκρίνσκι, τους Μπακάκη, Λάτσι που έχουν τεθεί νοκ άουτ, τον Σάκχοφ που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, αλλά και τον Σιμόες που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, βγάζοντας αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (CosmoteSport 2)

20:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CosmoteSport 3)

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση