Μεσολόγγι: «Έτσι τον έσωσα μόλις του γύρισε η γλώσσα» – Τι λέει ο διαιτητής που έγινε ο σωτήρας ποδοσφαιριστή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 20:51 Μεσολόγγι: «Έτσι τον έσωσα μόλις του γύρισε η γλώσσα» – Τι λέει ο διαιτητής που έγινε ο σωτήρας ποδοσφαιριστή

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής καταρρέει στο γήπεδο και ο διαιτητής χωρίς να το σκεφτεί τρέχει για τις πρώτες βοήθειες. Η δική του επέμβαση τον κρατάει στη ζωή. Λίγες ώρες μετά περιγράφει τα όσα έγιναν στο Μεσολόγγι και καταγράφηκαν σε βίντεο…

«Κατευθείαν χωρίς να σκεφτώ πάρα πολλά πήγα κοντά του, του έκανα το κεφάλι λίγο προς τα πίσω και προσπάθησα να του ανοίξω λίγο το σαγόνι. Είχε χαλαρώσει η γλώσσα και του έκλεινε την εισπνοή. Κοινώς του είχε γυρίσει η γλώσσα» λέει στον Alpha ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος που αποδείχθηκε σωτήρας του άτυχου ποδοσφαιριστή και συνεχίζει:

«Μου είπε ότι την ώρα που έπεσε κάτω, του μπήκε καουτσούκ από το γήπεδο. Ήταν πλαστικός ο τάπητας και την ώρα που έπεσε μπήκε καουτσούκ στο στόμα του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή. Το παιδί μετά από ένα λεπτό περίπου είχε βρει τις αισθήσεις του και ήταν μια χαρά. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και αν μου ξανασυμβεί θα το κάνω και πάλι. Έκανα αυτό που θα έκαναν και άλλοι στη θέση μου.»

Ο Γιάννης Αριστόπουλος έπεσε στο έδαφος από ένα μαρκάρισμα και γύρισε η γλώσσα του, αλλά η έγκαιρη επέμβαση του ρέφερι Κώστα Τσοπλάκου, επανέφερε τον ποδοσφαιριστή.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο του «Αχελώος Τηλεόραση» κατέγραψε πλήρως τις συγκλονιστικές στιγμές, από την πτώση του παίκτη του Αστέρα, αλλά και την άμεση επέμβαση του διαιτητή, όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση