Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός: «Σημαντική νίκη αλλά να μείνουμε ταπεινοί» είπε ο Μπαρτζώκας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 21:49 Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός: «Σημαντική νίκη αλλά να μείνουμε ταπεινοί» είπε ο Μπαρτζώκας

Τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα σε μία ομάδα που είχε μομέντουμ, ήταν αυτή του Ολυμπιακού επί της Ούνιξ Καζάν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ευχαριστημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία εμφανίστηκε μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τονίζoντας ωστόσο πως οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Euroleague. 

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και το επιτελείο για τη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα, την οποία εκτιμώ. Μια νίκη που ήρθε κόντρα σε αντίπαλο με μομέντουμ και ο οποίος κέρδισε εδώ τη Ρεάλ και το Μιλάνο. Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε δέκα παραπάνω ασίστ από την Ούνιξ και επτά περισσότερα ριμπάουντ. Παρά το ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, τα οποία ήταν και καλές επιλογές. Κερδίσαμε το ματς. Κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος, κακές τακτικές επιλογές. Βιαζόμασταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, δεύτερη σερί εκτός έδρας. Έχουμε καλή θετική ατμόσφαιρα, αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, αντιλαμβανόμενοι ότι κάθε παιχνίδι στη Euroleague είναι δύσκολο».

Για τα τρίποντα της Ούνιξ: «Τα περισσότερα ήταν στην πρώτη περίοδο. Μετά είχαμε άλλα 40 λεπτά. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Κάνααν και τον Χεζόνια, καθώς και τη δημιουργία του Μπράουν. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε καλούς σκόρερ, δεν το αποδείξαμε βέβαια. Αλλά ήμασταν σταθεροί σε κάθε πλευρά του παρκέ και κερδίσαμε. Μερικές φορές είναι ένα ριμπάουντ, μερικές η τύχη. Σε κρίσιμα σημεία μπορούμε να παίξουμε καλά. Πιστεύουμε στην ομάδα».

Για την αντιμετώπιση του Φαλ: «Η Ούνιξ σήμερα ήθελε να αποφύγει τα καλά σουτ του Ολυμπιακού στη ρακέτα. Ο Μπράουν είναι σπουδαίος αμυντικός, πολύ ευέλικτος. Μοιράζοντας την μπάλα είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Συμβαίνει να κερδίζεις και χωρίς το καλό ποσοστό στα τρίποντα. Για εμάς ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση