Αλαλούμ με τη σύλληψη του Νόβακ Τζόκοβιτς - "Έμεινε ελεύθερος και ο υπουργός θα αποφασίσει την Τρίτη" λένε στην Αυστραλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 11:41 Αλαλούμ με τη σύλληψη του Νόβακ Τζόκοβιτς - "Έμεινε ελεύθερος και ο υπουργός θα αποφασίσει την Τρίτη" λένε στην Αυστραλία

Το αλαλούμ στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται, αφού στην Αυστραλία υποστηρίζουν πλέον ότι δεν υπήρξε νέα σύλληψή του και αναμένεται η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα αυστραλιανά “The Age” και “The Sydney Morning Herald”, που επικαλούνται πηγές από την κυβέρνηση της χώρας, ο Σέρβος τενίστας δεν έχει συλληφθεί, καθώς ακόμη εξετάζεται η περίπτωση της προσωπικής απόφασης του υπουργού για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του.

Πάντα με βάση όσα προκύπτουν από τα ΜΜΕ της χώρας, ο Άλεξ Χοκ, έχει περιθώριο 4 ωρών για να αποφασίσει αν θα παρέμβει ο ίδιος για να ανατραπεί η ανακοίνωση του δικαστηρίου υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς και να απελαθεί οριστικά από την Αυστραλία. Σημειώνεται δε, ότι σε μία τέτοια περίπτωση, ο Σέρβος τενίστας δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει ξανά στη χώρα των καγκουρό, για μία τριετία.

 

 

Παράταση για την απόφαση

Οι νέες πληροφορίες από την Αυστραλία αναφέρουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πλέον ελεύθερος, καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης δεν θα αποφασίσει μέσα στο περιθώριο των 4 ωρών για την απέλαση του Σέρβου τενίστα.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο “Νόλε” θα έμενε υπό την επιτήρηση των αρχών, αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο και να δώσει παράταση στην… αγωνία. Κι αυτό γιατί τα αυστραλιανά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η απόφαση για μία ενδεχόμενη προσωπική παρέμβαση του υπουργού, θα ληφθεί αύριο Τρίτη (11/01).

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση