Δείτε Live τη συνέντευξη της οικογένειας Τζόκοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 15:38 Δείτε Live τη συνέντευξη της οικογένειας Τζόκοβιτς

Ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου που παραθέτει η οικογένεια Τζόκοβιτς - «Η σημερινή νίκη είναι μεγαλύτερη απ' όλα τα Grand Slam» δήλωσε η μητέρα του Νταϊάνα - Την ώρα της συνέντευξης ο Τζόκοβιτς πόσταρε την πρώτη του φωτογράφια από την Rod Laver Arena.

Στο πάνελ βρίσκεται ο πατέρας του Σέρβου τενίστα Σέρτζαν, η μητέρα του Νταϊάνα και ο αδερφός του Τζόρτζε.

Πρώτος μίλησε ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη προς τον αδερφό του τόνισε: «Δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί γιατί μιλάμε για τον αδερφό μου, αλλά δεν θέλουμε να προσβάλλουμε και κανέναν. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να βοηθήσουμε και να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος γιατί δεν έκανε τίποτα παράνομο και ακολούθησε όλα τα πρωτόκολλα. Ο Νόβακ επιτέλους είναι ελεύθερος και πριν από λίγο ήταν στο γήπεδο κάνοντας προπόνηση. Πήγε στην Αυστραλία για να παίξει τένις και με τις καλύτερες προθέσεις, έχοντας μαζί του όλα τα απαραίτηα έγραφα που του είχαν ζητήσει. Επιτέλους όλος ο κόσμος είδε ποια είναι η αλήθεια και τι συνέβη πραγματικά σε όλη αυτήν την διαδικασία».

Την ώρα που η οικογένεια του μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς «ανέβασε» την πρώτη του φωτογραφία από την Rod Laver Arena, το κεντρικό γήπεδο όπου διεξάγεται το Australian Open δηλώνοντας έτοιμος να αγωνιστεί!

Νταϊάνα Τζόκοβιτς: Η σημερινή νίκη είναι μεγαλύτερη απ' όλα τα Grand Slam

Η μητέρα του Σέρβου τενίστα εμφανώς συγκινημένη τόνισε από την πλευρά της:

«Ο Νόλε είναι ένα αγόρι που έμαθε από την οικογένεια του να μην ανέχεται τα ψέμματα και να παλεύει πάντα για τη δικαιοσύνη. Δεν είναι ένοχος, δεν έκανε τίποτα που να παραβιάζει τους νόμους και υπέφερε άδικα.

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά μια τέτοια κατάσταση και προσπαθήσαμε να παλέψουμε για να ακουστεί η φωνή του σε όλο τον κόσμο. Τα συναισθήματα που ζήσαμε ήταν τρομερά. Θλίψη, απόγνωση, απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε το τηλέφωνο του και δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Αν είναι καλά αν χρειάζεται κάτι... Νομίζω ότι όλες οι μανάδες του κόσμου θα με καταλάβουν.

Στη Μελβούρνη οι συμπατριώτες μας αλλά και απλοί άνθρωποι ήταν εκεί για να τον στηρίξουν. Δεν τους έβλεπε αλλά τους άκουγε και του έδιναν δύναμη. Υπάρχει όμως Θεός και υπάρχει και δικαιοσύνη. Κι αυτή η νίκη του είναι μεγαλύτερη απ' όλα τα Γκραν Σλαμ που έχει κατακτήσει».

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση