Έρχονται ανακοινώσεις από Κιλιάν Εμπαπέ - Η Marca αποκαλύπτει την ημερομηνία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 13:12 Έρχονται ανακοινώσεις από Κιλιάν Εμπαπέ - Η Marca αποκαλύπτει την ημερομηνία (φωτο Reuters)

Ρεάλ Μαδρίτης ή παραμονή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανοίξει τα… χαρτιά του, σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένουν με αγωνία την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ, σχετικά με το μέλλον του. Ένα “σήριαλ” που θα ήθελαν να τελειώσει γρήγορα και να μην τους… κουράσει μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «Marca», ο Γάλλος διεθνής επιθετικός θα τους απαλλάξει σχετικά γρήγορα από αυτό τον… βραχνά, αφού θα ανακοινώσει την απόφαση του στο τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα στις 22 Μαϊου, την επόμενη ημέρα από το τελευταίο ματς της σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Μετζ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πρόταση από τη Ρεάλ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή, να κυμαίνονται κοντά στα 50 εκατ. ευρώ, ενώ το πριμ υπογραφής, εκτιμάται πως θα φθάσει τα 100 εκατ ευρώ! Η διοίκηση της Παρί, όμως, αισιοδοξεί πως θα καταφέρει τελικά να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Πηγή: Marca

Προσαρμοσμένη αναζήτηση