Γήπεδο ΑΕΚ: Φοβερό γλυπτό σε σχήμα ποδοσφαιρικού παπουτσιού στην OPAP Arena

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 19:08 Γήπεδο ΑΕΚ: Φοβερό γλυπτό σε σχήμα ποδοσφαιρικού παπουτσιού στην OPAP Arena

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε ένα νέο φοβερό γλυπτό που κοσμεί πλέον την OPAP Arena, το οποίο έχει σχήμα ποδοσφαιρικού παπουτσιού και τρομερό περιεχόμενο.

Μέσα του μπορεί να δει κανείς μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνισμού, με τη φιλοτέχνηση του Παναγιώτη Τανιμανίδη να είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Στη σχετική ανάρτησή της, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έγραψε τα εξής: “Το παπούτσι που δεν φόρεσες… Φωτογραφίες που αναδεικνύουν όλες τις λεπτομέρειες του εξαιρετικού γλυπτού που φιλοτέχνησε ο Παναγιώτης Τανιμανίδης και κοσμεί την αίθουσα των VVIP του γηπέδου μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

NewsIt

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση