Ντέμης Νικολαΐδης για τα πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Δεν χρειάζεται να έχει ενοχές»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:14 Ντέμης Νικολαΐδης για τα πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Δεν χρειάζεται να έχει ενοχές»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης χάρη στο πέμπτο πέναλτι που κέρδισε στη φετινή Super League 1 και ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το γεγονός στην εκπομπή Monday FC.

Αφού πρώτα συμφώνησε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Νικολαΐδης τόνισε ότι δεν χρειάζονται ενοχές και σημείωσε ότι τέσσερα πέναλτι έχει εκτελέσει ήδη και ο Ολυμπιακός.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Νικολαΐδη

«Τη διάβασα την ανακοίνωση (σ.σ. του Παναθηναϊκού), έτσι είναι. Θα γίνουν λάθη, αλλά τώρα υπάρχει και το VAR. Μέσα στην διαιτησία περιλαμβάνεται και το VAR. Δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για το ένα.

Μήπως αγχώνεται ο Παναθηναϊκός επειδή κέρδισε πέντε πέναλτι; Όχι, δεν πρέπει να αγχώνεται. Δεν χρειάζεται να έχει ενοχές. Πέντε κέρδισε ο Παναθηναϊκός, τέσσερα ο Ολυμπιακός, τι να κάνουμε…»

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση