Το εκπληκτικό αφιέρωμα – ταινία της FIBA για τον Βασίλη Σπανούλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 21:29 Το εκπληκτικό αφιέρωμα – ταινία της FIBA για τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Βασίλης  Σπανούλης διανύει την πρώτη του σεζόν ως προπονητής, με τη FIBA να ετοιμάζει ένα αφιέρωμα χολιγουντιανής φύσης για τον Kill Bill.

Με ένα βίντεο αφιέρωμα 14 λεπτών η FIBA έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Βασίλη Σπανούλη και το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο αφιέρωμα αυτό το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media της Basketball Champions League, φιλοξενούνται και δηλώσεις του βετεράνου παίκτη του Ολυμπιακού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ”αν δεν ένιωθε έτοιμος δεν θα αναλάμβανε ως προπονητής”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη  στον πάγκο του Περιστερίου  έχει ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το  Basketball Champions League και τη Basket League.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση