Εθνική Ελλάδας: Η συγκλονιστική εξομολόγηση Μάνταλου, Κουρμπέλη και Χατζηδιάκου για τους τραυματισμούς τους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 17:56 Εθνική Ελλάδας: Η συγκλονιστική εξομολόγηση Μάνταλου, Κουρμπέλη και Χατζηδιάκου για τους τραυματισμούς τους

Το επίσημο κανάλι της Εθνικής Ελλάδας στο Youtube δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο με τους Πέτρο Μάνταλο, Δημήτρη Κουρμπέλη και Παντελή Χατζηδιάκο να μιλούν για τους σοβαρούς τραυματισμούς τους που τους άφησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος και Παντελής Χατζηδιάκος αναμφίβολα έχουν σταθεί ιδιαίτερα άτυχοι, μένοντας εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας τραυματισμών.

Οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Ελλάδας για το πως βίωσαν την συγκεκριμένη δύσκολη κατάσταση αλλά και τη δύσκολη επάνοδο μέχρι την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση