Formula 1: Μεγάλη νίκη με ρεκόρ για τον Φερστάπεν στο Μεξικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 09:42 Formula 1: Μεγάλη νίκη με ρεκόρ για τον Φερστάπεν στο Μεξικό

Επόμενος αγώνας, και προτελευταίος της σεζόν, σε δύο εβδομάδες είναι το GP Βραζιλίας.

Το Grand Prix Μεξικού είχε για μεγάλο νικητή, τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος κέρδισε για 14η φορά φέτος, που είναι το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες μέσα σε μία σεζόν.

Ο οδηγός της Red Bull Racing έκανε τον ιδανικό αγώνα, εκτελώντας με μετρονομική ακρίβεια τη στρατηγική της ομάδας του για να μην επιτρέψει στους αντιπάλους του να τον απειλήσουν.

Ο Λούις Χάμιλτον με τη Mercedes δεν είχε απαντήσεις και τερμάτισε τελικά στη 2η θέση, ενώ ο τοπικός ήρωας Σέρχιο Πέρεζ συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών στην 3η θέση.

O Τζορτζ Ράσελ ήταν 4ος, παίρνοντας και τον ταχύτερο γύρο στο τέλος. Ακολούθησαν οι Σάινθ, Λεκλέρ, Ρικάρντο, Οκόν, Νόρις και Μπότας.

Επόμενος αγώνας, και προτελευταίος της σεζόν, σε δύο εβδομάδες (11-13 Νοεμβρίου) είναι το GP Βραζιλίας.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση