L’ Equipe: «Ο Σαντιό Μανέ χάνει το Μουντιάλ 2022»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 12:43 L’ Equipe: «Ο Σαντιό Μανέ χάνει το Μουντιάλ 2022»

Μια ακόμα μεγάλη… απώλεια ενόψει Μουντιάλ 2022. Ο Σαντιό Μανέ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Equipe (Marca, dailymail και άλλα μεγάλα Μέσα «δανείζονται» το ρεπορτάζ της) ο Σαντιό Μανέ δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ 2022.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποχώρησε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 20’ της χθεσινής (08.11) αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης, αποχωρώντας -μάλιστα- κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο Σαντιό Μανέ έχει τραυματιστεί στον τένοντα και θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός «μάχης» και όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το Μουντιάλ 2022.

Ο Μανέ είναι ο μεγάλος ηγέτης της εθνικής του ομάδας και μετράει 33 γκολ σε 92 εμφανίσεις.

Πηγή: Equipe

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση