Μουντιάλ 2022: Κροατική εφημερίδα έβγαλε πρωτοσέλιδο με τον προπονητή του Καναδά γυμνό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 13:07 Μουντιάλ 2022: Κροατική εφημερίδα έβγαλε πρωτοσέλιδο με τον προπονητή του Καναδά γυμνό

Ο προπονητής του Καναδά, Τζον Χέρντμαν, δήλωσε μετά την πρεμιέρα στο Μουντιάλ 2022 ότι η ομάδα του θα γα…. την Κροατία και τα κροατικά ΜΜΕ πέρασαν στην αντεπίθεση.

Οι Κροάτες αντέδρασαν στις δηλώσεις του Τζον Χέρντμαν μετά το τέλος του πρώτου αγώνα του Καναδά στο Μουντιάλ 2022.

Συγκεκριμένα, μία εφημερίδα της χώρας έφτιαξε ένα πρωτοσέλιδο, το οποίο απεικονίζει τον Χέρντμαν γυμνό καλύπτοντας το στόμα του και τα επίμαχα σημεία με τη σημαία του Καναδά, ενώ απευθύνεται σε αυτόν με μια ερώτηση… «Έχεις μεγάλη γλώσσα, αλλά έχεις και τα… κότσια;».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Κροατία και Καναδάς συγκρούονται αύριο Κυριακή (27/11) για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση