Γκονσάλο Ράμος: Ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε για να μείνει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:17 Γκονσάλο Ράμος: Ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε για να μείνει

Ο Γκονσάλο Ράμος πήρε τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα της Πορτογαλίας στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των “16” του Μουντιάλ 2022. Ο ανερχόμενος γκολτζής έκανε χατ-τρικ, δικαιώνοντας τον Φερνάντο Σάντος.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν με το γεγονός ότι ο Κριστάνο Ρονάλντο δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία για το Μουντιάλ 2022.

Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να ξεκινήσει με τον Γκονσάλο Ράμος, έναν ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος ήρθε για να μείνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 21χρονος γκολτζής έκανε τους πάντες να ξεχάσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πραγματοποιώντας τρομακτική εμφάνιση. Σημείωσε τρία γκολ, χαρίζοντας την πρόκριση στην Πορτογαλία με συνοπτικές διαδικασίες.

Ποιος είναι ο Γκονσάλο Ράμος

Ο Γκονσάλο Ράμος γεννήθηκε στην πόλη Ολιάο και ξεκίνησε την καριέρα του στην τοπική Ολιανένσε πριν πάει στη Λουλέ και στη συνέχεια στην Μπενφίκα σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Ο νεαρός επιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην πορτογαλική ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή τη σεζόν 2019-20, όπου μπήκε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό απέναντι στην Ντεπορτίβο Άβες και πέτυχε δύο γκολ. Σταδιακά άρχισε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να δείχνει το ταλέντο του.

Ο Γκονσάλο Ράμος δεν συστήθηκε χθες (6/12) στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Έχει καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήρια του, φορώντας τη φανέλα της Μπενφίκα και η μεταγραφή του σε κάποιο κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης δεν θα αργήσει.

Ο 21χρονος επιθετικός μπήκε στα παπούτσια του Νούνιες τη φετινή σεζόν. Μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ 2022, ο Γκονσάλο Ράμος πέτυχε 14 γκολ και έδωσε έξι ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως είναι φυσικό, το όνομα του βρίσκεται στη λίστα κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, με τη Μπενφίκα να έχει φροντίσει ήδη να βάλει ρήτρα ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Το νέο αστέρι της Πορτογαλίας ανοίγει τα φτερά του και μένει να φανεί αν θα αποτελέσει το νέο μεγάλο όπλο του Φερνάντο Σάντος στον δρόμο προς την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση