Παναθηναϊκός: «Πράσινος» έως το 2025 ο Ρουμπέν Πέρεθ - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 14:07 Παναθηναϊκός: «Πράσινος» έως το 2025 ο Ρουμπέν Πέρεθ - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει ο Ρουμπέν Πέρεθ, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (16/12) την επέκταση της συνεργασίας της με τον 33χρονο αμυντικό μέσο έως το καλοκαίρι του 2025.

Πρόκειται για μια τυπική εξέλιξη, καθώς ο Ισπανός άσος είχε έρθει εδώ και λίγο καιρό σε συμφωνία με τους διοικούντες το «τριφύλλι» για διετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πέρεθ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ρουμπέν Πέρεθ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Ρουμπέν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 56 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση