Ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 22:31 Ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχώρησε από τους Ντάλας Μάβερικς και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Euroleague είναι πιο πιθανό από ποτέ. Ο Ολυμπιακός και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν ήδη την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς, προκαλώντας χαμό στις τάξεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ομογενή γκαρντ.

Αν κάποια άλλη ομάδα του NBA δεν αποκτήσει τον 25χρονο άσο μέσα στις επόμενες 48 ώρες, τότε εκείνος θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ευρώπη να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ήδη τις εξελίξεις της υπόθεσης, καθώς πέρυσι ο Ντόρσεϊ ήταν εξαιρετικός με τα ερυθρόλευκα. Μέτρησε 12.8 πόντους (51.7% δίποντο, 37.4% τρίποντο, 78.1% βολές), 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 24’10” συμμετοχής σε 38 παιχνίδια με τους Πειραιώτες στην Euroleague.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, αρκετές ομάδες της Euroleague αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του και μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή που θα καταφέρει να τον φέρει πίσω στην Ευρώπη.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση