Λιονέλ Μέσι: Περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του στην Αργεντινή και δεν μπορούσε να περάσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 16:40 Λιονέλ Μέσι: Περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του στην Αργεντινή και δεν μπορούσε να περάσει

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στην Αργεντινή, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Η τελευταία του έξοδος -μαζί με την οικογένειά του- δεν ήταν… εύκολη, λόγω της “τρέλας” που διατηρείται στους φίλους της “αλμπισελέστε”.

Έχει περάσει μιάμιση εβδομάδα από τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ και τον θρίαμβο της Αργεντινής και του Λιονέλ Μέσι και ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας δεν έχει… καλμάρει.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να κάνει μια οικογενειακή έξοδο στο Ροσάριο, πριν επιστρέψει στο Παρίσι, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Ο “Pulga” έγινε αντιληπτός από φίλους της “αλμπισελέστε” και είδε το αυτοκίνητό του να περικυκλώνεται

Οι φίλοι της αργεντινής ήθελαν να πανηγυρίσουν λίγο στο πλάι του Μέσι και φώναξαν τα… ανάλογα συνθήματα. Ο ηγέτης της “αλμπισελέστε” (έχοντας στη θέση του συνοδηγού τη σύζυγό του και στο πίσω κάθισμα, τους γιους τους) διατήρησε το χαμόγελό του και είδε τους οπαδούς να τον βγάζουν φωτογραφίες, κάνοντας… υπομονή!

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση