«Μίδας» Κριστιάνο Ρονάλντο: Το 2023 θα βγάζει πάνω από 6 ευρώ το λεπτό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 13:03 «Μίδας» Κριστιάνο Ρονάλντο: Το 2023 θα βγάζει πάνω από 6 ευρώ το λεπτό ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αφήσει πίσω του το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το 2023 θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία.

Για να συμβεί αυτό, οι Σαουδάραβες χρειάστηκε να “σπάσουν” τα ταμεία και να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, προσφέροντάς του συμβόλαιο 2,5 ετών με συνολικές απολαβές της τάξης των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι το… μεροκάματο του Πορτογάλου σούπερ σταρ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα είναι 548.000 χιλιάδες ευρώ, ενώ κάθε λεπτό της ώρας, ο Ρονάλντο θα βγάζει σχεδόν 6,5 ευρώ. Μίδας…

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση