Στέφανος Τσιτσιπάς και Mαρία Σάκκαρη ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του United Cup

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 18:13 Στέφανος Τσιτσιπάς και Mαρία Σάκκαρη ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του United Cup

Μια… αγκαλιά η ομάδα της Ελλάδας στο United Cup, μετά τον νικητήριο πόντο που πέτυχαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη κόντρα στο δίδυμο της Κροατίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Σίδνεϊ.

Ο Γκόγιου είχε στείλει μόλις το μπαλάκι στο φιλέ, δίνοντας στην Ελλάδα τη νίκη επί της Κροατίας με 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη κοιτάχτηκαν και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς!

Η ελληνική ομάδα πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη, με όλα τα μέλη της Team Greece να κάνουν “ντου” στο τερέν και να γίνονται… μια αγκαλιά.

Φυσικά, η ελληνική σημαία δεν έλειπε από τους πανηγυρισμούς τόσο της ελληνικής ομάδας, όσο και από τους Έλληνες που βρέθηκαν στην εξέδρα.

"

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση