Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Γκολάρα ο Νίκος Καρέλης στη νίκη των γηπεδούχων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 20:13 Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Γκολάρα ο Νίκος Καρέλης στη νίκη των γηπεδούχων

Ο Νίκος Καρέλης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ -με “τακουνάκι” και άνοιξε το… δρόμο προς τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου (2-0) μέσα στο Αγρίνιο, σε ματς για την 16η αγωνιστική της Super League. Με δέκα αγωνίστηκαν από το πρώτο μέρος οι Περιστεριώτες.

Παναιτωλικός και Ατρόμητος έφτασαν στην ανάπαυλα, χωρίς να μπορούν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και είχαν πολλές ευκαιρίες για να… κουνήσουν τα αντίπαλα δίχτυα, μετά την αποβολή του Γιαννιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα (23′). η κορυφαία φάση στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 45+3′ με τον Καρέλη να αστοχεί με κεφαλιά.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46′), ο Παναιτωλικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Νίκος Καρέλης έκανε το 1-0 με “τακουνάκι” -μετά από εκτέλεση κόρνερ- και ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ της Super League, ξεπερνώντας τον Λιβάι Γκαρσία (έφτασε τα 10).

Παίζοντας πλέον με την… πλάτη στον τοίχο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Παναιτωλικός όμως ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Χουχούμη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση