Serie A: Αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 10:32 Serie A: Αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους

Ποινή 24 μηνών στον Αντρέα Ανιέλι

Με αφαίρεση 15 βαθμών τιμωρήθηκε η Γιουβέντους, από αθλητικό δικαστήριο, λόγω της υπόθεσης για ψευδή λογιστικά στοιχεία. 

Είκοσι αγωνιστικές απομένουν για αυτή τη σεζόν και η Γιουβέντους βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Serie A, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρα Νάπολι.

Με την αφαίρεση των βαθμών πέφτει στα μισά του βαθμολογικού πίνακα, εκτός των θέσεων που δίνουν το «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Η απόφαση είναι πιο σκληρή από την αφαίρεση των 9 βαθμών που πρότεινε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Πέρα από αυτή την ποινή, το αθλητικό δικαστήριο επέβαλε απαγόρευση 24 μηνών στον Αντρέα Ανιέλι να κατέχει πόστο στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, επιβλήθηκε αποκλεισμός 30 μηνών στον πρώην αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση