Κολοβέτσιος για το σεισμό στην Τουρκία: "Σηκώθηκα από το κρεβάτι και δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 10:46 Κολοβέτσιος για το σεισμό στην Τουρκία: "Σηκώθηκα από το κρεβάτι και δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που έζησε κατά τη διάρκεια του μεγάλου σεισμού στην Τουρκία παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο.

Δύσκολη νύχτα για την Τουρκία, καθώς δύο μεγάλες σεισμικές δονήσεις 7.8 και 6.7 Ρίχτερ ισοπέδωσαν την πόλη Γκαζιαντέπ με τον αριθμό των θυμάτων να ανεβαίνει συνεχώς.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αγωνίζεται στην Κάισερισπορ και έζησε στιγμές αγωνίας παρά το γεγονός ότι μένει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού.

Αρχικά, ο 31χρονος αμυντικός μιλώντας στο OPEN τόνισε:

"Περάσαμε μεγάλη ταραχή. Έγινε στις 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς. Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Η διάρκειά του ήταν περίπου 1,5 λεπτό, αλλά είχε και πολλούς μετασεισμούς.

Αμέσως όλοι όσοι μέναμε στην πολυκατοικία κατεβήκαμε κάτω. Κάποιοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα για να φύγουν γρήγορα. Επικράτησε μία ταραχή. Απ' ότι έχω πληροφορηθεί στην πόλη που βρίσκομαι δεν έχουμε κάποιο θύμα".

Σε ερώτηση για το εάν επικοινώνησε με κάποιον από τους υπόλοιπους Έλληνες που αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα είπε: "Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Κίτσιου ο οποίος παίζει στην Γκαζιαντέπ, αλλά για καλή του τύχη αυτός είναι ολιγοήμερες διακοπές στην Αττάλεια" .

","width":136,"height":146}}}

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση