NBA All Star Game: Η απονομή του τροπαίου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 09:21 NBA All Star Game: Η απονομή του τροπαίου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (φωτο Reuters)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το πρώτο καλάθι του αγώνα στο φετινό NBA All Star Game και αποχώρησε λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, αλλά η Team Giannis επικράτησε με 184-175 της Team Lebron και ο ίδιος είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει στο τέλος.

Για πρώτη φορά από τότε που άλλαξε η μορφή του NBA All Star Game, ο Λεμπρόν Τζέιμς είδε την ομάδα του να χάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράξη την… υπόσχεσή του να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από τρεις ήττες κόντρα στην Team Lebron.

Με κορυφαίο τον Τζέισον Τέιτουμ, η Team Giannis πανηγύρισε στο τέλος στη Γιούτα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σήκωσε το τρόπαιο, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση