Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double στο Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Μιλγουόκι Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 11:36 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double στο Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά ασταμάτητος και οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τη νίκη με 140-128 επί των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, “κλειδώνοντας” την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Φθάνοντας σε ένα ακόμη triple double τη φετινή σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε μία σημαντική νίκη, που τους έδωσε ουσιαστικά, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Ο “Greek Freak” έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα σε 32 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 9/16 δίποντα και 10/17 βολές.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση