Πέθανε 70χρονος οπαδός του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ - Η ανάρτηση της ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 17:37 Πέθανε 70χρονος οπαδός του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ - Η ανάρτηση της ομάδας

Την θλιβερή είδηση έφερε στο «φως» ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς. Ένας 70χρονος οπαδός των “ερυθρολεύκων” άφησε την τελευταία του πνοή, παρακολουθώντας από τις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” την ρεβάνς με την ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως έγραψε στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός – ΆΕΚ, ένας 70χρονος οπαδός των Πειραιωτών άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του.

Όπως αναφέρεται, “… οι γιατροί του Σταδίου του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκεί, η καρδιά του σταμάτησε να κτυπά”.

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά:

Ο Ολυμπιακός πενθεί για το θάνατο του 70χρονου οπαδού του

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το θάνατο του 70χρονου οπαδού της ομάδας, στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, πενθεί για το χαμό του φιλάθλου μας, Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη (13/04), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.” αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι”.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση