Αθλήτρια έκανε λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει το όνειρό της για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 11:29 Αθλήτρια έκανε λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει το όνειρό της για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Η Ιανκουλέσκου συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2018, στο πατινάζ ταχύτητας. Τερμάτισε τελευταία, λόγω καθώς δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς.

Για την Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου, η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ένα όνειρο που είχε από παιδί. Το έζησε μια φορά, στους Χειμερινούς, αλλά τώρα θέλει να μετάσχει στη διοργάνωση που θα γίνει στο Παρίσι το 2024. Και για αυτό άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans.

Όταν άλλαξε άθλημα, η Ιανκουλέσκου αποφάσισε να μπει στο OnlyFans, έπειτα από προτροπή φίλου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην. «Με βοηθά να επιβιώσω», λέει τώρα η αθλήτρια.

Η Ιανκουλέσκου συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2018, στο πατινάζ ταχύτητας. Τερμάτισε τελευταία, λόγω καθώς δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς. «Βγήκα από τον πάγο και άρχισα να κλαίω. Ήξερα ότι αυτό δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω», δήλωσε στην Daily Star. Τώρα, έχει στραφεί στην ποδηλασία και ελπίζει να εκπροσωπήσει τον Καναδά σε αυτό το άθλημα, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

«Πάντα μου άρεσε η ποδηλασία. Στο πατινάζ, έπρεπε πάντα να γυμνάζομαι με ποδήλατο και άρχισε να μου αρέσει η προοπτική να μπορείς να προπονηθείς κάπου όπου μπορείς να δεις περισσότερα από ένα κλειστό παγοδρόμιο», εξήγησε.

«Το 2018 δοκίμασα ποδηλασία για πρώτη φορά και την ερωτεύτηκα. Μου φάνηκε τόσο εύκολο, επειδή ήμουν δυνατή από το πατινάζ», συμπλήρωσε.

Η ιδέα για τον λογαριασμό στο OnlyFans

Πλέον, η Ιανκουλέσκου είναι μέλος της NWVG-Uplus. Όμως, η ολλανδική ποδηλατική ομάδα είναι ερασιτεχνική, οπότε έπρεπε να χρηματοδοτήσει αλλιώς το όνειρό της.

«Χρηματοδοτείται 100% από το OnlyFans, επειδή δεν είχα πια χρόνο για να κάνω personal training», δήλωσε. Η μετάβαση στην ποδηλασία απαιτούσε διπλές προπονήσεις, ώρες στο ποδήλατο και ακόμη περισσότερες στο γυμναστήριο, εξήγησε.

«Έφτιαξα λογαριασμό στο OnlyFans το 2021. Με βοηθά να επιβιώσω, να πληρώσω το νοίκι, τα τρόφιμα και καλύπτει τα έξοδα για την ποδηλασία», ανέφερε η αθλήτρια.

Επρόκειτο για την ιδέα φίλου της. «Γιατί δεν κάνεις έναν λογαριασμό στο OnlyFans. Αφού ούτως ή άλλως ανεβάζεις φωτογραφίες με μπικίνι, μπορείς να χρεώνεις για αυτό», της πρότεινε. «Μου αρέσει το σώμα μου, θέλω να το ποστάρω, οπότε είπα να δοκιμάσω ένα μήνα και να δω πώς θα πάει. Και ήταν τρελό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν από μερικούς μήνες, είχε εξηγήσει σε μια ανάρτηση στο Instagram γιατί αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans. Πρώτα από όλα σημείωσε πως από παιδί είχε συνειδητοποιήσει πως πάντα θα έκανε τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. Όπως, ανέφερε, όταν στα 13 της ξύρισε το κεφάλι της, επειδή ήθελε να μοιάζει στην Σινέντ Ο’ Κόνορ.

«Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το λογαριασμό επειδή έπαιρνα τρελά likes για φωτογραφίες με μπικίνι και άνθρωποι που πρότειναν να τις πουλάω στην πλατφόρμα. Νόμιζα ότι είναι το μεγαλύτερο αστείο και δεν ήθελα να με βλέπουν σαν κάποια που ήταν γνωστή επειδή πουλούσε φωτογραφίες με μπικίνι, δεδομένου του πόσο σκληρά δούλευα ως αθλήτρια, πόσο σκληρά δούλευα για να σπουδάσω», ανέφερε.

Όμως, συνέχισε, αφού έβγαλε χρήματα τον πρώτο μήνα που ήταν στο OnlyFans, αυτό «άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο». «Προπονούμαι πλήρως, μπορώ να κάνω ταξίδια σε μέρη που δεν ονειρευόμουν ότι θα πήγαινα σύντομα, αγοράζω τα ποδήλατα των ονείρων μου, μαζεύω χρήματα για το αυτοκίνητο των ονείρων μου και μπορώ να το απολαμβάνω χωρίς να χρειάζεται να θυσιάζω την αθλητική ζωή μου για να κάνω τρεις δουλειές μερικής απασχόλησης, όπως στο παρελθόν, ενώ κυνηγώ το Ολυμπιακό όνειρό μου», επεσήμανε.

Παλιότερα, συμπλήρωσε, την ενδιέφερε τι σκέφτονταν οι άλλοι άνθρωποι. «Αλλά μετά συνειδητοποίησα πως η άποψή τους δεν πληρώνει τους λογαριασμούς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό, επειδή «μου αρέσει πόσο άνετη έχω γίνει με το σώμα μου και το πώς έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου με διαφορετικό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση