Πρόεδρος Αλ Νασρ: «Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές, μία με τρία κεμπάπ και μία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 21:41 Πρόεδρος Αλ Νασρ: «Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές, μία με τρία κεμπάπ και μία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Η Αλ Νασρ απέτυχε σε όλες τις φετινές διοργανώσεις στη Σαουδική Αραβία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο “στόχαστρο”, αφού δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα, το λίγο καιρό που βρίσκεται σε αυτή.

Στην Ισπανία παρουσιάζουν μάλιστα και υποτιμητικές δηλώσεις του προέδρου της Αλ Νασρ στο “ArabiaNews50¨” για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τη νέα αποτυχία της ομάδας στο King’s Cup.

«Με έχουν εξαπατήσει μόνο δύο φορές στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν μόνο δύο. Η δεύτερη ήταν όταν υπέγραψα τον Κριστιάνο Ρονάλντο», φέρεται να δήλωσε ο Αλ Μουαμάρ στο αραβικό Μέσο. Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται να έχει υποβάλει και την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου στην ομάδα.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση