Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της ΕΟΕ - «Θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε συλλαλητήρια»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 15:47 Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της ΕΟΕ - «Θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε συλλαλητήρια»

To διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (2/5), αναβλήθηκε για αύριο (3/5, 14:00) λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΕΟΕ.

Η κίνηση της ΕΟΕ να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα πάγωσε τη μεταβίβαση του ακινήτου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το μοναδικό θέμα του Δ.Σ ήταν η συζήτηση του τελικού σχεδίου για την Σύμβαση Παραχώρησης στην “πράσινη” ΚΑΕ, γεγονός προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συμφωνία για την πολυετή παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημερώνει ότι οι υπογραφές θα πέσουν πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αν υπάρξει πάλι καθυστέρηση, θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε συλλαλητήρια”

Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι αν υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση θα καλέσει σε συλλαλητήριο τους οπαδούς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε περίπτωση που ξαναϋπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, κατόπιν και των αλλεπάλληλων διαβεβαιώσεων της Κυβέρνησης, στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, όπως προβλέπεται από τον εδώ και ένα χρόνο ψηφισμένο Νόμο, θα καλέσουμε τους χιλιοταλαιπωρημένους και «άστεγους» οπαδούς μας σε Παμπατραϊκά, Παγκρήτια και Πανελλήνια Συλλαλητήρια.

Γιατί οι εκλογές ακόμη αργούν.

Με περίσσια υπομονή,

ΚΑΕ Παναθηναϊκός”.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση