ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2024 15:04 ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου

Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σε ένα όχημα, χωρίς πινακίδες, που επέβαινα δύο άντρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα στα πίσω, πυροβόλησαν έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη, στην οδό Τσιτσάνη.

Εικάζεται ότι τον άτυχο άνδρα πυροβόλησε η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν περίπου 40 ετών, οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες.

Ο χώρος που σημειώθηκε το φονικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει από λεπτό σε λεπτό ιατροδικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης του άνδρα υπάρχει μια παιδική χαρά.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ευτυχώς λόγω της ημέρας δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην παιδική χαρά για να παίξει, διαφορετικά ίσως να είχαμε και άλλα θύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση