Η ΑΕΚ ανακοίνωσε καθολικό sold out για την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 16:05 Η ΑΕΚ ανακοίνωσε καθολικό sold out για την Κυριακή (φωτο intime)

Οι φίλοι της Ένωσης «εξαφάνισαν» μέσα σε λίγα λεπτά τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν απομείνει προς διάθεση για τον αγώνα τίτλου με τον Βόλο.

Ήταν βέβαιο, ανακοινώθηκε και επίσημα: την Κυριακή 14 Μαΐου δεν θα πέφτει «καρφίτσα» στην OPAP Arena, ενώ η ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι μια απέραντη λαοθάλασσα για το διαφαινόμενο 13ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν απομείνει για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, που φέρει αντίπαλο της Ένωσης τον Βόλο, εξαντλήθηκαν μέχρι ενός και η «Αγιά Σοφιά» θα γνωρίσει στιγμές ανάλογες με εκείνες στα εγκαίνιά της.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εν όψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ την Κυριακή υπάρχει πλέον καθολικό Sold Out. Δεν θα υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα στην OPAP ARENA!», ενημέρωσε η Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μόνο ένα βαθμό για να στεφθούν πρωταθλητές και να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από πέντε χρόνια και το 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση