Ολυμπιακός: Η Νάπολι εξετάζει τον Χουάνγκ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 18:36 Ολυμπιακός: Η Νάπολι εξετάζει τον Χουάνγκ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Νάπολι εξετάζει την περίπτωση του Ίνμπομ Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Η Νάπολι θέλει να κάνει άνοιγμα στην Ασία, μετά την πετυχημένη μεταγραφή του Μιν-Γιάε Κιμ, με τον Νοτιοκορεάτη κεντρικό αμυντικό να αρέσει σε πολλές μεγάλες αγγλικές ομάδες και να είναι εξαιρετικά πιθανό να πουληθεί το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τα δύο νέα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Νάπολι από τη Νότια Κορέα είναι ο νμπομ Χουάνγκ του Ολυμπιακού και ο Κανγκ-Ιν Λι της Μαγιόρκα. 

Τόσο ο 26χρονος κεντρικός μέσος των ερυθρόλευκων όσο και ο 22χρονος επιθετικός χαφ της ισπανικής ομάδας δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και αρέσουν σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Χουάνγκ έχει 39 συμμετοχές, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, ενώ ο Λι μετράει 35 αγώνες, έξι τέρματα και πέντε ασίστ με τη Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση