Απίθανη περιγραφή αγώνα από έναν «μικρό Μπαμπινιώτη»: «Ο παίκτης μετατοπίστηκε στον νευραλγικό χώρο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 10:38 Απίθανη περιγραφή αγώνα από έναν «μικρό Μπαμπινιώτη»: «Ο παίκτης μετατοπίστηκε στον νευραλγικό χώρο»

«Μετατοπίστηκε στον νευραλγικό άξονα και επελαύνει για γκολ» ακούγεται να λέει ένας σχολιαστής τοπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε viral.

Είναι γνωστό ότι ένα στοιχείο που σε «κρατάει» σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, πέρα από το θέαμα, είναι η περιγραφή του από τον εκφωνητή. Αρκετοί εκφωνητές έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις «χρυσές σελίδες του ποδοσφαίρου» ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έχουν συνδεθεί με τις «καλτ» στιγμές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν ο συμπαθέστατος εκφωνητής από την Κομοτηνή με τα «ψημένα ορνίθια» που έγινε viral αλλά και ένας άλλος εκφωνητής ο οποίος περιγράφει σαν να... δίνει Πανελλήνιες στην Έκθεση.

Οι ατάκες του δημοσιεύτηκαν σε ένα απολαυστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και έγιναν γρήγορα meme. Ο εκφωνητής, μάλιστα, πήρε από την τριμελή παρέα και τον τίτλο του «ποιητή».

«Ο Μποζίδης επελαύνει και επιταχύνει», «γίνεται η επέλαση και αναχαιτίζεται η προσπάθεια», «μετατοπίστηκε στον νευραλγικό χώρο του άξονα, διαπεραστική μεταβίβαση, τροφοδοτήθηκε, επελαύνει και θα εφορμήσει στην περιοχή που θα σημειώσει το γκολ» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο συμπαθέστατος εκφωνητής στον οποίο πρέπει να του αναγνωρίσουμε την καλή χρήση της γλώσσας.

Τα σχόλια δεν έλειψαν καθώς τον ταυτίζουν, προφανώς χιουμοριστικά, με τον... ανιψιό του Μπαμπινιώτη . Η προσπάθειά του στη χρήση της γλώσσας ήταν αρκετά εντυπωσιακή, αν και δεν ξέρουμε αν χρειάζεται τέτοια επισημότητα σε μία μετάδοση.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση