Ολυμπιακός: Θύμα διάρρηξης ο Ροντινέι – Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 10:13 Ολυμπιακός: Θύμα διάρρηξης ο Ροντινέι – Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19.06.2023) ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαρσέλο Ροντινέι, με αγνώστους να εισβάλουν στη μονοκατοικία όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, στο Ελληνικό. 

Δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στο ισόγειο και μπήκαν στο σπίτι του Μαρσέλο Ροντινέι του Ολυμπιακού από το βεστιάριο του σπιτιού.

Από το σπίτι του 31 ετών δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, είδη ρουχισμού και ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν μέσα σε ντουλάπα. 

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε ένα κλειδί αυτοκινήτου, 4 διαβατήρια και διάφορα προσωπικά έγγραφα του Μαρσέλο Ροντινέι και των μελών της οικογένειάς του. 

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Ελληνικού – Αργυρούπολης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση