Κώστας Σλούκας - Ολυμπιακός: Χωρίς συμφωνία το 4ωρο ραντεβού των δύο πλευρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 20:32 Κώστας Σλούκας - Ολυμπιακός: Χωρίς συμφωνία το 4ωρο ραντεβού των δύο πλευρών

Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό - Θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών

Το ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τους κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ολοκληρώθηκε, όμως από τα γραφεία της Arcadia δε βγήκε... λευκός καπνός. Ο Έλληνας γκαρντ συζήτησε για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του και έπειτα από ραντεβού το οποίο διήρκεσε περίπου 4 ώρες, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του ή όχι στον Ολυμπιακό.

Ο Σλούκας βρέθηκε μαζί με τον ατζέντη του, Παναγιώτη Καπάζογλου, μίλησε εκτενώς με τους Προέδρους για το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα», μετά την επιτυχημένη τριετία που είχε μαζί με την ομάδα από το 2020 όταν και επέστρεψε, έως το φινάλε της περσινής σεζόν. Εκείνος ανέφερε τα θέματα που τον απασχολούν για το μέλλον και άκουσε τα όσα είχαν να του πουν οι Πρόεδροι της ομάδας.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν όλες αυτές τις ώρες, ενημερώνοντάς τους πως θα υπάρξει νέο ραντεβού μετά την εποικοδομητική συζήτηση που προηγήθηκε.

«Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους προέδρους. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Θα υπάρχει συνέχεια. Θα ενημερωθείτε. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση ακόμη. Θα ενημερωθείτε...» εξήγησε ο Έλληνας γκαρντ κατά την αποχώρησή του.
Το οικονομικό κομμάτι δεν αποτελεί αυτήν τη στιγμή τροχοπέδη στο ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Έτσι συμφώνησαν να τα ξαναπούν μία από τις επόμενες ημέρες, δίνοντας παράταση στην αγωνία. Η απόφασή του Σλούκα, φυσικά, αναμένεται με ανυπομονησία και θα παίξει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό του Γιώργου Μπαρτζώκα, ειδικότερα μετά και την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση