Λάσλο Τζέρε – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-3: Εύκολη επικράτηση και πρόκριση στους 16 του Wimbledon για τον Έλληνα αθλητής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 20:39 Λάσλο Τζέρε – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-3: Εύκολη επικράτηση και πρόκριση στους 16 του Wimbledon για τον Έλληνα αθλητής

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον αξιόμαχο Λάσλο Τζέρε, με το Νο5 του κόσμου στο τένις να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ(6-4, 7-6, 6-4) και να προκρίνεται στoυς 16 του Wimbledon.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon, δείχνοντας πως έχει την ευκαιρία να πάει αρκετά ψηλά στην διοργάνωση.

Άλλωστε στους αγώνες του με τους Τιμ και Μάρεϊ ο Τσιτσιπάς έδειξε τεράστια ωριμότητα και συγκέντρωση, στοιχεία που τα είχε και απέναντι στον Τζέρε, με τον «Στεφ» να παίρνει τη νίκη στα τρία σετ(6-4, 7-6, 6-4) και να παίρνει το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης. 

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο Έλληνας τενίστας θα βρεθεί τόσο μακριά στο Wimbledon, με την προηγούμενη να χρονολογείτε το 2018.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε το πολυπόθητο μπρέικ στο 10ο γκέιμ, με αποτέλεσμα να φτάνει στην κατάκτηση του με 6-4.

Μπορεί ο Τζέρε στο πρώτο μόλις γκέιμ του δεύτερου σετ να έκανε μπρέικ, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής απάντησε με μπρέικ στο έκτο γκέιμ και στη συνέχεια διατηρώντας με άψογο τρόπο το σερβίς του κατέκτησε και το δεύτερο, επικρατώντας 7-6 στο tie break.

Το τρίτο σετ στο οποίο ο Τσιτσιπάς είχε την ψυχολογία υπέρ του, έκανε μπρέικ στο τρίτο γκέιμ, βάζοντας επί της ουσίας τον Τζέρε στα σχοινιά. Κάπως έτσι με 6-4 ο «Στέφ» κατέκτησε και το τρίτο σετ, καταφέρνοντας να κάνει το 3-0 και συνάμα να παίρνει μια εύκολη κατά τα άλλα πρόκριση για την επόμενη φάση του Wimbledon.

Στο δρόμο του Τσιτσιπά για την πρόκριση στους προημιτελικούς θα βρεθεί ο Αμερικανός, Κρις Γιούμπανκς, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε πολύ δύσκολα με 3-0 του Αυστραλού Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ, με όλα τα σετ να κρίνονται στο τάι μπρέικ, 7-6(5), 7-6(3), 7-6(2).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση