Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης παίρνει το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 14:40 Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης παίρνει το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο νέος -πρώτος- αρχηγός του Ολυμπιακού για την αγωνιστική σεζόν 2023/2024, όπως αποφάσισαν Μαρτίνεθ, Κορδόν.

Την ώρα που ο Κώστας Φορτούνης επιχειρεί να κάνει το μεγάλο αγωνιστικό come back στον Ολυμπιακό, η ομάδα -και πιο συγκεκριμένα οι Μαρτίνεθ και Κορδόν- του… εμπιστεύονται το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κώστας Φορτούνης γίνεται και πάλι ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού (μια απόφαση που βρήκε σύμφωνους και όλους τους παίκτες), με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ανδρέα Μπουχαλάκη να συμπληρώνουν την τριάδα.

Σε περίπτωση απουσίας των τριών, τότε αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Μασούρας, επίσης από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση