Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Νίκο Παππά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 17:53 Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Νίκο Παππά

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης της θέλησε να αποχαιρετήσει τον Νίκο Παππά, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Παππάς ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού για οκτώ χρόνια, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας, όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές της γενιάς του, δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, με το «τριφύλλι» να του στέλνει το δικό του αντίο.

Ήταν γνωστό άλλωστε πως ο Παππάς θα αγωνιζόταν για τελευταία χρονιά με την πράσινη φανέλα, με τον ίδιο να αποσύρεται γενικότερα από την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του στο twitter ο Παναθηναϊκός ανέφερε χαρακτηριστικά «ΝίκοΠαππά, θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!»

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση