Πέθανε ο Παναγιώτης Κολλημένος, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 10:57 Πέθανε ο Παναγιώτης Κολλημένος, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού

Ο γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κολλημένος, έφυγε από τη ζωή. Υπήρξε μια από τις πιο cult φιγούρες των ελληνικών γηπέδων και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φίλων των πράσινων.

Ο Παναγιώτης Κολλημένος, ο οποίος δεν έχανε παιχνίδι του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, είχε αφιερώσει τη ζωή του στο τριφύλλι, στηρίζοντας του σε κάθε παιχνίδι.

Ειδικά στο μπάσκετ, ήταν από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στο ΟΑΚΑ. Τα τελευταία χρόνια, ο Παναγιώτης Κολλημένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, συνεχίζοντας να στηρίζει τον Παναθηναϊκό ακόμα και πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κολλημένου, σκορπά την θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία έχασε ένα πιστό μέλος της.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση