Ντνίπρο - Παναθηναϊκός: Η επιστροφή στα προκριματικά του Champions League και το πρώτο βήμα για τους ευρωπαϊκούς ομίλους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 11:29 Ντνίπρο - Παναθηναϊκός: Η επιστροφή στα προκριματικά του Champions League και το πρώτο βήμα για τους ευρωπαϊκούς ομίλους

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα προκριματικά του Champions League και στόχος του είναι η επιστροφή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (25/7, 21:00, Cosmotesports 1HD) την ουκρανική Ντνίπρο στη Σλοβακία και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι πράσινοι ψάχνουν ένα σκορ που θα ανοίξει τον δρόμο ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (1/8, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Για μία πρόκριση που αν επιτευχθεί θα δώσει ως «έπαθλο» στον Παναθηναϊκό -μίνιμουμ- την παρουσία του στους ομίλους του Europa League 2023/24 με βαθμολογικά και οικονομικά κέρδη έως και 13-14 εκατ. ευρώ, ακόμη κι αν αποκλειστεί στη συνέχεια απ’ τη Μαρσέιγ.

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Μπρινιόλι θα είναι δεδομένα κάτω από τα δοκάρια. Σένγκεφελντ, Μάγκνουσον, Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ θα συνθέσουν την τετράδα στην άμυνα. Ο Ρούμπεν θα είναι το “έξι” και δίπλα του θα έχει τον Ένις Τσοκάι ή τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο Μπερνάρ Ντουάρτε έχει τον πρώτο λόγο, με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να είναι το… αουτσάιντερ. Στα δεξιά θα είναι ο Παλάσιος, ο Τζούριτσιτς στο «10» και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο συγκροτούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Ζέκα.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί από την UEFA o Ιταλός Ντανιέλε Κίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλμπέρτο Τεγκόνι, Βαλέριο Κολαρόσι, 4ο τον Ερμάνο Φελιτσιάνι. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι κι AVAR ο συμπατριώτης του Φραντσέσκο Φουρνό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση