Κιλιάν Μπαπέ: Οι μάνατζέρ του τον πιέζουν να συζητήσει με την Αλ Χιλάλ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 16:43 Κιλιάν Μπαπέ: Οι μάνατζέρ του τον πιέζουν να συζητήσει με την Αλ Χιλάλ

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν μέχρι και 700 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έχει μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη και δεν θέλει να το ανανεώσει, αλλά ο παίκτης δεν το συζητάει παρά το γεγονός ότι του προσφέρουν… 700 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο, με τους μάνατζερ να προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.

Η αλήθεια είναι πως η πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσε να τους βγάλει όλους από τη δύσκολη θέση: Η Παρί δεν θα χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο, αυτός θα μπορέσει να πάει του χρόνου ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με τη σειρά της θα τον αποκτήσει χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει κάποια ομάδα.

Ο Μπαπέ όμως, όπως λένε τα ρεπορτάζ, προτιμάει να κάτσει ένα χρόνο στον πάγκο παρά να πάει στην Αλ Χιλάλ. Άγνωστο το γιατί δεν θέλει, βέβαια, από τη στιγμή που κάθε καλοκαίρι αποδεικνύει ότι τον απασχολούν μόνο τα λεφτά και τίποτα άλλο. Τώρα όμως, τώρα που μπορεί να εξασφαλίσει 700 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο, δεν δείχνει να ψήνεται.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει και για τους μάνατζέρ του, οι οποίοι βλέπουν ότι είναι η τέλεια ευκαιρία τόσο για να μην τραβήξει ο Μπαπέ στα άκρα το σχοινί με την Παρί, όσο και για να… πνιγούν στα λεφτά όλοι τους, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των ίδιων, αφού οι προμήθειες που θα πάρουν θα είναι εξωφρενικές.

Έτσι, όπως αναφέρει το αγγλικό Skysports, οι εκπρόσωποι του διεθνή Γάλλου επιθετικού προσπαθούν να τον πείσουν έστω να συζητήσει με την Αλ Χιλάλ, ελπίζοντας ότι από εκεί και πέρα οι Σαουδάραβες θα βρουν τον τρόπο να τον πείσουν για να πει «ναι».

Πηγή: Skysports

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση